9/03/2011

Squirrels in the beach / Vāveres pludmalē

When I saw this fabric in the shop I just saw the patterned fabric, but didn' t realize the squirrels that where sitting there :). At first I didn' t by it, but 2 weeks thought about it. Next time I visited shop, I needed it. This is 100% silk fabric and good for summer dress. The dress model I saw at ModCloth shop and did my version of it.
-----
Kad veikalā ieraudzīju šo audumu, sākumā to uztvēru, kā rakstainu audumu, neiedziļinoties, kas veido šo rakstu. Tikai vēlāk pamanīju, ka uz auduma sasēdušas vāverītes :).  Pirmajā reize gan audumu nenopirku, bet kādas 2 nedēļas par to domāju un nākamajā reizē, kad iegriezos veikalā "Bukle", man to vajadzēja. Šis ir 100% dabīgā zīda audums un patīkams vasaras kleitiņai. Kleitas modeli noskatīju ModCloth veikaliņā un uzšuvu ko līdzīgu tikai ar jostiņas daļu.
Vāverītēm fons ir gaiši zils, kas atgādina jūru un gluži nejauši arī mana fotosesija norisinājās pludmalē.









8 komentāri:

  1. Jā, lieliska kleitiņa! Un šie ir ļoti forši un ''asprātīgi'' audumi, kuros ieskatoties tuvāk, pamani kādu īpašu rakstiņu. Man ir tāda blūzīte ar zilonīšiem, kas pa gabalu nebūt tādi neizskatās! :)

    AtbildētDzēst
  2. Zanda, kā man patīk, es tik ilgus mēnešus gaidīju Tavu izslavēto vāverīšu auduma kleitiņu:) skaisti, vienkārši, un atkal skaisti:)

    AtbildētDzēst
  3. @Aija: ar vāverītēm bija tapat, sākumā pamanīju rakstiņu, kas jau likās skaists, patika toņu salikumi.
    @Iveta: vienkārši tāpēc, lai nebūtu daudz griezuma līniju, lai lieki negraizītu vāverītes :D

    AtbildētDzēst
  4. skaista kleitiņa, burvīgs audumiņš - no attāluma raksts patiešām nemaz neliecina, ka tur kas dzīvs varētu atrasties :)

    AtbildētDzēst
  5. Very pretty dress, you pick out such nice styles for your shape. Squirrels on fabric are nice, squirrels in my garden, not so nice! (eating my apples)

    AtbildētDzēst
  6. Ai, cik glīta kleitiņa! Tās vāverītes vispār rauj jumtu :D Patīk man tādi raksti, kuros, ieskatoties vērīgāk, ir pārsteigums!

    AtbildētDzēst
  7. It´s look so beautiful...The fabric are very nice.

    Greeting

    Liane

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...