12/23/2012

JOY OF GIFT GIVING / DĀVINĀŠANAS PRIEKS

The part of my handmade Christmas gifts has reached their owners. That allows me to show them to you. For my sister I sewed the shopping bag from my own painted fabric. Lately, I have been exploring different fabric printing techniques. For this bag I used block printing technique. I took the idea from this page.
For main fabric I used coarse linen fabric, but for lining 50% linen, 50% cotton fabric. I like how the print came out. Also for the packaging I made the same print only on paper.
My sister like the gift a lot, so she said that she will be sorry to put milk pack in it :D.
-------
Pamazām daļa manu pašdarināto svētku dāvaniņu jau nonāk pie saviem īpašniekiem un tas ļauj man padalīties arī ar jums. Mana māsa tika pie iepirkumu tašas ar manis apdrukātu audumu un arī ar pārējo gatavo izpildījumu. Pēdējā laikā esmu aizrāvusies ar dažādām auduma apdrukas tehnikām. Šim apdrukas variantam izmantoju "block printing" tehniku jeb latviski varētu nosaukt par nospiedumu apdrukas tehniku. Pats nospieduma dizains un ideja ņemta no šīs lapas.
Tašas pamataudumam izmantoju parupju lina audumu, kā arī iešuvu mīkstu 50% lina un 50% kokvilnas auduma oderīti. Nospiedumu tehnika uz dažādas struktūras audumiem sanāk dažāda, uz mana rupjā lina nospiedumu intensitāte ir ne pārāk spilgta, kas piedod to kiču. Arī dāvanas iesaiņojamam papīram izmantoju to pašu dizainu. Tā nu sanāca tāda dzili personiska un saskaņota dāvaniņa, par kuru māsa bija ļoti priecīga un teica, ka žēl pat likt iekšā būs piena paku :D.



2 komentāri:

  1. you printed that fabric? Fantastic, really like it. Happy New Year.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Yes, I printed it! All the best to you and your New Year!

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...