11/19/2010

Gaidot vasaru / Waiting for summer

Pa brīvdienām uznāca kārtošanas mānija un pārcilāju savas audumu kastes. Atradu pāris trikotāžas audumus, vilnas kostīmu audumus, bet pārsvarā mana neizlietoto audumu kaudzīte sastāv no krāsainiem vasaras kokvilnas audumiem krāsainos rakstos. Vasara vēl tik tālu, bet gribās jau sākt šūt vasaras garderobi un kā lai negrib, ja audumu kastē stav šādi brīnišķigi audumi. Lūk daži no tiem:
Ļoti plāns kokvilnas audums džungļu rakstos. No šī kādreiz taps kāda vasarīga plandoša kleitiņa. Pirkts Marijas ielas veikaliņā. Nebija dārgs ~3Ls/m
Kokvilnas satīns. Nopirku, jo iepatikās sulīgi zilais tonis. Pirkts Abakhan fabrics veikalā uz svara.
Kokvilnas satīns. Tumši lillā toņa dēļ domāju, ka apgērba gabalu varētu nēsāt arī rudens/ziemas sezonā. Esmu iecerējusi kleitu ar garām piedurknēm. Pirkts Abakhan fabrics veikalā uz svara.
Atradu arī kursos šūto paraudziņu kaudzīti. Pārcilāju un atliku dažus, kurus man vajadzēs priekš tuvākajiem projektiem. Daudzas lietas protams ir aizmirsušas tāpēc šujot vajadzēs ieskatīties paraudziņos. 
Dažādu kabatu veidi, žaketes detaļas, apkakles, aizdares, šķēlumi, kapuces apstrāde, mežģīņu apstrāde kopā ar audumu, šlipses un laukatiņu paraugi.......

2 komentāri:

  1. Jā, dažu audumus atpazīstu, esmu redzējusi:) skaisti:)

    AtbildētDzēst
  2. Iedomājies, no tā oranžā auduma Šeila pēdējā kolekcijā šuva, redzēju blūzi:D

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...